Застосування склопластиків у виробах ракетно‑космічної техніки - Тамара Манько; Катерина Сєдачова (Challenges and Issues of Modern Science)
В наступний час вироби ракетно-космічної техніки потребують використання матеріалів з високими питомими характеристиками [1]. Дані вимоги можуть задовільнити саме склопластики, які мають високі фізико-механічні властивості та низьку щільність. Постає задача отримання склопластиків при зниженні енергоємності процесу.