Основні ознаки управління комунальним майном - T. A. Sklyarova (Аналітично-порівняльне правознавство)
Стаття присвячена дослідженню ключових аспектів управління комунальною власністю в Україні у контексті актуального законодавчого регулювання та практики місцевого самоврядування.