Математичне моделювання динаміки захворюваності та летальності новонароджених в Україні до 2026 року - T.A. Vezhnovets; O.V. Korotkyi; T.M. Orabina; V.G. Gurianov; Y.V. Marushko; А.O. Pysariev (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - навести математичне прогнозування динаміки показників захворюваності та летальності новонароджених в Україні до 2026 р.