Hans Ausloos, Oud maar niet verouderd: een inleiding tot de studie van het Oude Testament - S. D. Snyman (Acta Theologica)
Uit teks: Die outeur van die boek is dosent in Ou Testament aan die Fakulteit Godgeleerdheid, afdeling Bijbelwetenschap aan die Katholieke Universiteit te Leuven in België. Die boek is die neerslag van lesings wat aangebied is as deel van ’n kursus in “Inleiding tot de studie van het Oude Testament-Religie” aan beginnerstudente.