Психолінгвістичні моделі експлікації вітальних цінностей українців - Олександр Холод (Психолінгвістика)
Метою дослідження було обрано ідентифікацію психолінгвістичних моделей експлікації вітальних цінностей українців різного віку (від 18 до 65+) під час широкомасштабної агресії Росії проти України в зазначений період.