Sarita dan kambing biri-birinya - Linda Pengilly; Kim Yok Choi (Journal of Modern Languages)
Sarita adalah seorang gembala kambing birii-biri yang berambut panjang, perang dan bertocang. Dia sangat mengambil berat akan kawanan kambing biriÂ· birinya yang mempunyai bulu yang lembut dan menggilap.