ЗАГАЛЬНА СТРУКТУРА ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ ТА МІСЦЕ ПРОМИСЛОВОСТІ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ В НІЙ - Євгенія Телебєнєва (Časopis Socìalʹno-Ekonomìčnoï Geografìï. Часопис соціально-економічної географії)
В роботі розглянуто загальну структуру економіки України та визначено місце промисловості Харківського регіону в ній. Побудована картосхема України щодо обсягів реалізації промислової продукції по регіонам. Показана питома вага Харківського регіону в загальному обсязі реалізованої промислової продукції по Україні. Визначені загальні положення щодо розвитку промисловості Харківського регіону та його місце у економічному розвитку країни. Розглянуті проблеми та перспективи розвитку як Харківського регіону так і країни в цілому. Обґрунтовано висновки щодо актуальності даного питання та подальших досліджень у майбутньому.