Od Redakcji - Magdalena Bis (Archeologia Polski)
Informacja o rozpoczęciu prac przez nowy Zespół Redakcyjny czasopisma, o planowanych kierunkach rozwoju periodyku i celach, które Zespół będzie realizować w latach 2024-2027.