Участь органів опіки у справах про усиновлення: правові аспекти та практика - V. I. Tsymbalyuk (Аналітично-порівняльне правознавство)
Стаття присвячена аналізу участі органів опіки та піклування у справах про усиновлення в Україні, їхній ролі у забезпеченні прав дітей та оцінці нормативно-правового регулювання цієї сфери. Розглянуто ключові положення Сімейного кодексу України, Цивільного процесуального кодексу та Постанови Кабінету Міністрів України № 905, які визначають повноваження органів опіки та піклування.