شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در یک صنعت نساجی در ایران با استفاده از تکنیک تجزیه و تحلیل حالات و اثرات شکست (FMEA) - Alireza shabani; Marziyeh Mirghafari; Ali Seyedzadeh; Masoud Hamerezaee; Bafrin Mouloudpourfard (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: صنایع نساجی دارای انواع مختلفی از خطرات است که باعث حوادث می‌شود. یکی از راه‌های پیشگیری از حوادث محیط کار، شناسایی خطرات و ارزیابی آن‌ها است. به همین دلیل مطالعه حاضر با هدف ارزیابی خطرات یکی از شرکت‌های نساجی به روش تجزیه و تحلیل حالات و اثرات شکست انجام گرفت.