Türk’ün Okuma ile İmtihanı: Kitapsızlar - Ayşenur Güneş (Türk Kütüphaneciliği)
Okuma ve okuma alışkanlığı ile ilgili birçok kitap ve yazı yayımlanadursun, bu konuda söyleyeceklerini eğlenceli bir biçimde dile getirmiş kitabın yazarı Erol Yılmaz. Kitabın isminden de belli oluyor ne kadar sade ve anlaşılır yazıldığı: Türk’ün Okuma ile İmtihanı: “Kitapsızlar”.