Review: Adnan Jahić, IZMEĐU ČEKIĆA I NAKOVNJA: BOSANSKOHERCEGOVAČKI MUSLIMANI (BOŠNJACI) U DRUGOM SVJETSKOM RATU (1941-1945), Bošnjačka nacionalna zajednica za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju, Zagreb 2023, 707 str - Šefko Sulejmanović (Historijski pogledi)
Prikaz//Review: Adnan Jahić, IZMEĐU ČEKIĆA I NAKOVNJA: BOSANSKOHERCEGOVAČKI MUSLIMANI (BOŠNJACI) U DRUGOM SVJETSKOM RATU (1941-1945), Bošnjačka nacionalna zajednica za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju, Zagreb 2023, 707 str