СТВОРЕННЯ БАЗ ДАНИХ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ В МЕДИЦИНІ - Denis Serditenko (Biomedicinskaâ Inženeriâ i Èlektronika)
В еру глобалізації виникає необхідність в доступі до будь-яких даних з найвіддаленіших точок світу. Світ вже потроху почав переходити на електронні версії медичних карток, але вони не розповсюджені в усіх лікувальних закладах і ці картки призначені лише для самих закладів. Більш універсальним рішенням буде створення системи збереження та відслідковування стану пацієнта, яка не буде прив’язана до певного закладу. Також в усіх сучасних медичних закладах зберігають лише зняті в певний проміжок часу дані, що не дає нам повної картини стану людини.