Jurisprudència del Tribunal Suprem. Primer semestre de 2024 - Albert Conesa Bausà (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law)
El text recull el comentari de les resolucions del Tribunal Suprem que afecten els usos, els drets lingüístics i el règim jurídic de la llengua durant el primer semestre de 2024.