Law cases of Albertas Goštautas versus widow and sons of Mikalojus Mikalojaitis Radvila ir and versus Jonušas Stanislovaitis Kostevičius - Stanislovas Lazutka; Rasa Mankuvienė (Lietuvos Istorijos Studijos)
-