Художня концепція людини і дійсності в науково-фантастичній трилогії Ю. Смолича «Прекрасні катастрофи» - Вкторія Олефір (Lìteraturnij Proces: Metodologìâ, Ìmena, Tendencìï)
Розглянуто художню концепцію людини в науково-фантастичній трилогії Юрія Смолича «Прекрасні катастрофи». З’ясовано особливості художньої концепції світу у творі.