Хірургічне лікування хордоми крижів - M. M. Leshko; E. I. Slynko; T. A. Malysheva (Клінічна хірургія)
Мета. Аналіз хірургічної техніки, результатів хірургічного та комбінованого лікування хордоми крижів.