Нормативно-правова складова українсько-європейської співпраці в галузі охорони та збереження історико-культурної спадщини України - L. L. Honcharenko; K. V. Balan (Law and Safety)
Досліджено нормативно-правову складову українсько-європейської співпраці в галузі охорони та збереження історико-культурної спадщини України. Проаналізовано загальноєвропейську нормативно-правову базу основ співпраці, визначену міжнародно-правовими документами, ратифікованими Україною. Розглянуто основні договори між Україною та окремими європейськими країнами в галузі охорони та збереження історико-культурної спадщини України.