DIRITTO ROMANO PUBBLICO E PRIVATO: L’ESPERIENZA PLURISECOLARE DELLO SVILUPPO DEL DIRITTO EUROPEO - III Międzynarodowa Konferencja Romanistów w Jaroslawlu i Moskwie w dniach 25-30 czerwca 2003 roku - Jan Zabłocki (Zeszyty Prawnicze)
DIRITTO ROMANO PUBBLICO E PRIVATO: L’ESPERIENZA PLURISECOLARE DELLO SVILUPPO DEL DIRITTO EUROPEO - III Międzynarodowa Konferencja Romanistów w Jaroslawlu i Moskwie w dniach 25-30 czerwca 2003 roku