Universitetspædagogisk kompetenceudvikling: Eksplicitering og pædagogiske overvejelsers betydning - Hanne Leth Andersen; Jens Tofteskov; Lars Ulriksen (Dansk Universitetspaedagogisk Tidsskrift)
Artiklen tager imod invitationen i Eva Bendix Petersens (EBP) artikel i DUT nr. 36 om eksplicitering og brudflader i det universitetspædagogiske felt. Vi diskuterer først den forståelse af ’eksplicitering’, som bruges i artiklen, og argumenterer for, at den rummer en kortslutning, som fører til en skæv forståelse af universitetspædagogik.