A XXI. század új típusú próbatétele: az informatikai biztonság - Mónika Lengré (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogyan használhatják ki a hackerek az emberek gyengeségeit, és ajánlásokat tesz az IT-biztonság fokozására.