ЗАКОНОДАВЧІ РЕФЕРЕНДУМИ І ЗАКОНОДАВЧА РЕФЕРЕНДНА ДЕМОКРАТІЯ: ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ТА НОРМОПРОЕКТНІ АСПЕКТИ - M.V. Onischuk (Економіка та право)
Стаття присвячена актуальним проблемам теорії та практики законодавчих референдумів і відповідного виду референдної демократії. Аналізується сутність, зміст і юридичні властивості категорії «законодавча референдна демократія». Досліджується досвід законодавчої референдної демократії за кордоном і перспективи її утвердження в Україні.