SEMİNER TANITIMI - Reşad İlyasov (Felsefe Dünyası)
BDT`nin 20. yıl kuruluş nedeniyle yapılan bu seminerler, sözkonusu ülkelerarasında felsefi ve kültürel ilişkilerin gençler bazında daha da güçlenmesihedefini taşıyordu. Türk devletleri arasında böyle bir felsefi-kültürel işbirliğive ilişki`nin yapılması da ortak değerlerimiz açısından son derece elzemdir.