Felix saeculum Cracoviae - krakowscy święci XV wieku. Materiały sesji naukowej - Kraków, 24 kwietnia 1997, pod red. K. Panusia i K. R. Prokopa, Kraków 1998, ss. 186 - Franciszek Ziejka (Folia Historica Cracoviensia)
Recenzja: Felix saeculum Cracoviae - krakowscy święci XV wieku. Materiały sesji naukowej - Kraków, 24 kwietnia 1997,  pod red. K. Panusia i K. R. Prokopa, Kraków 1998, ss. 186.