Поширення методу побудови двоконтурних безперервних слідкуючих систем на дискретні відповідники - V. B. Revenko; N. M. Karashchuk; V. V. Chetvertak (Vìsnik Nacìonalʹnogo Tehnìčnogo Unìversitetu Ukraïni Kììvsʹkij Polìtehnìčnij Ìnstitut: Serìâ Radìotehnìka, Radìoaparatobuduvannâ)
Проведено аналіз розв'язання задачі підвищення точності радіотехнічних систем. Показано, що в одноконтурній радіотехнічній системі не можна досягти інваріантності без зміни стійкості.