Wojciech Witkowski, Historia administracji w Polsce 1764-1989, 2007 - Marek Krzymkowski (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Wojciech Witkowski, Historia administracji w Polsce. 1764-1989. Wydawnictwo Naukowe PWN, Warszawa 2007, ss. 470