Cerrahi Hemşirelerin Basınç Yaralanması, Risk Faktörleri ve Önlenmeye İlişkin Bilgilerin İncelenmesi - Akile Aydoğmuş Ünlü; Işıl Işık Andsoy (Genel Tıp Dergisi)
Amaç: Çalışma cerrahi hemşirelerinin basınç yaralanmsı, risk faktörleri ve önlemeye ilişkin bilgilerinin değerlendirilmesi amacıyla tanımlayıcı olarak yapıldı.