IX Jornada de Docència del Dret i TIC - Ignasi Beltrán de Heredia Ruiz (IDP)
Les Jornades de Docència del Dret i TIC organitzades pels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC, en la seva novena edició, s'han convertit en un espai d'avantguarda  per compartir les novetats més recents pel que fa a l'ús de les TIC en la docència de les ciències jurídiques.