ЩОДО ПИТАННЯ ПРАВОВОГО СТАТУСУ ОКРЕМИХ СУБ’ЄКТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ДРУКОВАНИХ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ - D.S. Kuzin (Економіка та право)
Досліджено актуальні питання правового статусу засновника друкованого засобу масової інформації, редакції, видавця, та. інших суб’єктів діяльності друкованих ЗМІ, взаємовідносини між цими суб’єктами. Проаналізовано відповідне законодавство України в порівнянні з профільним законом Російської Федерації. Запропоновано шляхи заповнення законодавчих прогалин, вдосконалення законодавства, яке регулює діяльність ЗМІ.