Стан місцевого імунітету в породілей з інфекцією акушерської хірургічної рани в умовах війни - A.B. Рrуlutska; S.O. Avramenko; L.I. Martynova; О.L. Kisilenko; D.O. Govsieiev (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - вивчити показники місцевого імунітету в рані породілей з інфекцією акушерської хірургічної рани в умовах війни, це дасть змогу поліпшити терапію ранової інфекції в даний час.