Doç. Dr. Yalçın Lüleci’nin Anısına - Alparslan Nas (Türkiye İletişim Araştırmaları Dergisi)
6 Haziran 2024 tarihinde fakültemizin çok değerli öğretim üyesi Doç. Dr. Yalçın Lüleci’nin hayata veda ettiği haberiyle sarsıldık. Cemal Süreya’nın meşhur ifadesiyle “her ölüm erken ölümdür”; ancak yine de, üretken bir akademisyen, çalışkan bir idareci ve çok iyi bir insanı, gerek akademik gerekse kişisel yaşamında yapabileceği ve bizlere katabileceği daha çok şey varken kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Marmara İletişim mezunu olan, uzun yıllar fakültemizde öğretim üyeliği ve idarecilik yapmış, çok sayıda öğrenci yetiştirmiş, dergimizde dil editörü olarak görev almış bir yol arkadaşımız ve kişisel olarak bahsetmem gerekirse, doktora yıllarımdan itibaren bir ağabey, mentor ve arkadaş olarak bana çok şey katmış bir meslektaşımız olarak Doç. Dr. Yalçın Lüleci’yi rahmetle anıyoruz.