Rezin Esaslı Kanal Dolgu Patlarının Kapatıcılık Özelliklerinin Glukoz Sızıntısı Modeli ile Değerlendirilmesi - Betul Gunes; Hale Ari Aydinbelge (Selcuk Dental Journal)
Amaç: Bu çalışmanın amacı rezin esaslı kanal dolgu patlarının kapatıcılık özelliklerini karşılaştırmaktır.