ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ДЕОНТОЛОГІЧНИХ СТАНДАРТІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ У ВІТЧИЗНЯНЕ ЗАКОНОДАВСТВО: ДО ПОСТАНОВКИ ПРОБЛЕМИ - O. S. Pronevych (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Висвітлено перспективи імплементації у вітчизняне законодавство закріплених в актах acquis communautaire морально-етичних імперативів професійної діяльності та поведінки поліцейських. Особливу увагу приділено обґрунтуванню необхідності розробки та ухвалення ґрунтованого на ліберальних правових принципах і християнських чеснотах Етичного кодексу поліцейського.