Аксіологічні вектори функціонування цифрового репозитарію бібліотеки закладу вищої освіти - Іван Курганський (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Мета статті полягає у визначенні основних ціннісних орієнтирів, відповідно до яких інституційний репозитарій бібліотеки закладу вищої освіти розвиватиметься як соціально орієнтований засіб забезпечення відкритого доступу у концепції відкритої науки.