ОПИТУВАЛЬНИК «ГРАМОТНОСТІ ЩОДО ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я»: ОПИС, АДАПТАЦІЯ, ЗАСТОСУВАННЯ - Наталія Коструба (Психологічні перспективи)
Мета. У статті наведено результати адаптації української версії опитувальника «Грамотності щодо психічного здоров’я».