Internet i xarxes socials: un context nou per al delicte - M. José Pifarré (IDP)
Internet i, molt especialment, les xarxes socials formen un context social nou caracteritzat, entre altres coses, perquè l’abast temporal i espacial de les comunicacions per mitjà seu crea proximitats «virtuals» abans impossibles que han canviat la manera de relacionar-nos en societat. En aquest context, amb les seves particularitats i especificitats, han sorgit conductes inèdites fins ara i ha tingut lloc una mutació molt important de les convencions socials. La rapidesa amb què canvien els  comportaments socials a causa d’internet o amb què neixen realitats noves al seu si té pocs precedents.