Świadectwa epigraficzne. Historia starożytna w świetle inskrypcji. Redakcja naukowa John Bodel, przekład Anna Baziór. Do druku podał Leszek Mrozewicz, 2008 - Jacek Wiewiorowski (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Świadectwa epigraficzne. Historia starożytna w świetle inskrypcji. Redakcja naukowa John Bodel, przekład Anna Baziór. Do druku podał Leszek Mrozewicz, Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań 2008, ss. 274 +XXIV; 27 ilustracji