Sobre el vincle emocional amb els telèfons mòbils a la vida quotidiana - Lucía Merino (Digithum)
Els telèfons mòbils han esdevingut eines essencials, a través de les quals es duen a terme pràctiques fonamentals de la vida quotidiana. És per això que la importància sociològica d’aquestes eines tecnològiques és cada cop més gran. En aquesta proposta volem explorar la relació quotidiana amb els telèfons mòbils, mitjançant l’anàlisi de les emocions que els usuaris experimenten en fer-ne ús. A partir del treball de camp qualitatiu, explicarem la importància de l’afecció als telèfons mòbils per tal d’entendre’n la integració a la vida quotidiana i exposarem els principals sentits emocionals i afectius que els usuaris desenvolupen envers els seus telèfons mòbils a base de l’experiència/interacció física/tàctil amb el dispositiu.