ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА КАТЕГОРІЇ «АДМІНІСТРАТИВНІ ПРОЦЕДУРИ ВИКОНАВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ» - L. V. Krupnova (Law and Safety)
Досліджено поняття й сутність категорії «адміністративні процедури виконавчого провадження». Проаналізовано доктринальні погляди на категорію «адміністративна процедура», на підставі яких запропоновано авторське визначення категорії «адміністративні процедури виконавчого провадження». Запропоновано класифікацію адміністративних процедур у виконавчому провадженні з урахуванням наукових поглядів на перелік процедур, що здійснюються під час примусового виконання рішень державними та приватними виконавцями.