Особливості ведення вагітності та пологів у жінки з хворобою Віллебранда: клінічний випадок - L.P. Нrek; Y.O. Dubossarska; O.M. Puzii; Z.V. Shevchenko (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Хвороба Віллебранда (VWD) становить серйозну медичну проблему. Жінки з VWD мають в 1,5 раза вищий ризик післяпологової кровотечі, частота якої в таких хворих коливається в межах від 40% до 60%.