Управління господарською діяльністю в системі органів внутрішніх справ України: питання ефективності правового регулювання - A. A. Liashenko (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Слід визнати, що питання правового регулювання господарської діяльності в системі органів внутрішніх справ (далі - ОВС) досі не стали предметом належної уваги науковців. Рівень наукової розробленості проблемних аспектів у цій сфері не відповідає сучасним завданням державної політики та не дозволяє вирішувати питання її розвитку й удосконалення, що, власне, зумовило необхідність і актуальність нашого дослідження.