SCIENTIFIC RESEARCH METHODOLOGY. UNIVERSITY COURSE AND SEMINAR NOTEBOOK FOR DOCTORAL STUDIES - Dan Vătăman (Romanian Journal of Historical Studies)
Lucrarea „METODOLOGIA CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE. SUPORT DE CURS PENTRU STUDIILE UNIVERSITARE DE DOCTORAT” şi caietul de seminar aferent sunt concepute astfel încât să permită analiza şi dezbaterea noțiunilor teoretice prezentate la curs, precum şi verificarea nivelului de înțelegere şi fixare a acestora prin intermediul unui test de tip grilă pentru evaluarea cunoștințelor.