Відмежування колабораційної діяльності від суміжних складів кримінальних правопорушень: питання теорії та практики - O.S. Maletova; A.O. Hlushchenko (Аналітично-порівняльне правознавство)
Дослідження присвячено комплексному теоретико-правовому аналізу проблематики відмежування колабораційної діяльності від суміжних складів кримінальних правопорушень у контексті забезпечення національної безпеки України. Актуальність теми зумовлена необхідністю чіткої кримінально-правової кваліфікації колабораційної діяльності в умовах збройної агресії та важливістю розмежування цього складу злочину від суміжних правопорушень для ефективної правозастосовчої практики.