Nel·lo Colom, Oriol i Checa Rius, Joan (2024). L’atracció del camp i la ciutat: Percepcions i preferències de la joventut catalana respecte de l’entorn residencial - Sara Sánchez-Valverde Albarello (Documents d'Anàlisi Geogràfica)
Nel·lo Colom, Oriol i Checa Rius, Joan (2024) L’atracció del camp i la ciutat: Percepcions i preferències de la joventut catalana respecte de l’entorn residencial Barcelona: Generalitat de Catalunya. Direcció General de Joventut, 92 p. https://doi.org/10.57645/10.8080.11.2