Клінічні симптоми порушень функції печінки у вагітних із HCV-інфекцією - Yu.M. Zapopadna (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - проаналізувати клінічні синдроми і симптоми порушень функції печінки у вагітних із вірусним гепатитом С (HCV-інфекцією).