La regulació de la factura electrònica en el sector públic - Ana Maria Delgado (IDP)
La regulació de l'ús de la factura electrònica en les administracions públiques ha estat recentment modificada per mitjà de la Llei 25/2013, de 27 de desembre, d'impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures en el sector públic. Mitjançant aquesta norma es vol fonamentalment lluitar contra la morositat de les administracions públiques, per mitjà de l'impuls de la utilització de la factura electrònica i la creació d'un registre comptable, de manera que s'agilitin els procediments de pagament als proveïdors i es coneguin amb més detall les factures pendents de pagament.