СУЧАСНИЙ СТАН ПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ МІСТА СУМИ - Олеся Корнус; Анатолій Корнус (Časopis Socìalʹno-Ekonomìčnoï Geografìï. Часопис соціально-економічної географії)
У статті охарактеризовано сучасний стан промисловості м. Суми. Проаналізовано галузеву структуру та визначено провідні галузі промислового комплексу міста, серед яких машинобудування, хімічна та хіміко-фармацевтична (фармацевтичний завод, державна біологічна фабрика), легка (текстильна, швейна та взуттєва галузі) і харчова (хлібопекарська, кондитерська, лікеро-горілчана, пивобезалкогольна, молочна) промисловість. Подано характеристику (історія, виробництво, продукція та географія зовнішньоекономічних зв’язків) найбільших промислових підприємств міста Суми.