Міжнародно-правові стандарти публічності судової влади та їх застосування в умовах воєнного стану - V. O. Proskurnya (Аналітично-порівняльне правознавство)
В умовах воєнного стану особливої актуальності набуває питання забезпечення належного функціонування судової влади та дотримання міжнародних стандартів її публічності. Військова агресія створює безпрецедентні виклики для судової системи, змушуючи балансувати між забезпеченням відкритості правосуддя та гарантуванням безпеки учасників судового процесу.