ВИКОРИСТАННЯ ТРИРІВНЕВОЇ МЕТОДИКИ ВСТАНОВЛЕННЯ ЛІМІТУ КРЕДИТУВАННЯ НА БАНК- КОНТРАГЕНТ У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ КРЕДИТНИМ РИЗИКОМ - Н. Г. Маслак; Н. П. Пашкурова (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
У статті розглянуто місце лімітування як інструмента управління кредитним ризиком при міжбанківському кредитуванні. Досліджено існуючі мето дики встановлення лімітів на банкконтрагент, виявлено їхні недоліки. Запропоновано використання трирівневої методики.