DEMOKRAT PARTİ'NİN 1946 - 1950 YILLARI ARASINDAKİ HALKLA İLİŞKİLER STRATEJİLERİ - Hülya Ertürk; Makbule Gülsünler (Selçuk İletişim)
Bu çalışmanın konusu Demokrat Parti'nin muhalif döneminde yürütmüş olduğu halkla ilişkiler stratejileridir. Bu halkla ilişkiler stratejileri içerisinde DP'nin etkinlik faaliyetleri olan mitinglerve yüz yüze seçim çalışmaları bulunmaktadır. Demokrat Parti'nin imajına olumlu katkı sağlayan liderler konusu ise ayrıntılı olarak ele alınmıştır. DP'nin finansal desteklerinin yanı sıra DP'ninmedya ile ilişkileri, seçmenle ilişkileri ve parti içi ilişkileri çeşitli kaynaklardan faydalanarak anlatılmıştır